Profiel OpenTopo Gemeentenatlas Kaarten Contact  

Vitale partners in veiligheid: gebiedsindelingen 2022

Imergis kaartdeel

U kunt op deze pagina actuele rasterkaarten downloaden van vitale partners in fysieke veiligheid. Veel van deze kaarten zijn ook gebruikt op de Nederlandse Wikipedia pagina's over de provincies en de de Veiligheidsregio's. Alle kaarten zijn gemaakt door Jan-Willem van Aalst, met QGIS en Photoshop. Ze zijn samengesteld uit open geo-data. Deze kaarten zijn ook te downloaden via Infopunt Veiligheid van het IFV.


Op het gebruik van de kaarten rust een Creative Commons BY licensie. Dat betekent dat de kaarten mogen worden gebruikt en verspreid, met bronvermelding: "Bron: Jan-Willem van Aalst — www.imergis.nl". De kaarten worden jaarlijks bijgewerkt. Aan de kaarten kunnen geen rechten worden ontleend. Zoekt u een maatwerkkaart, e-mail dan geo at imergis punt nl.
Klein en Groot
De kaarten op deze pagina zijn gemaakt voor schermresolutie. Om te printen is die resolutie vaak te laag. De kaarten zijn ook beschikbaar in drukwerkresolutie. Zoekt u drukwerkresolutie, stuur dan een e-mail aan geo at imergis punt nl. U krijgt dan een TIFF bestand gestuurd. Ook op deze bestanden rust een Creative Commons BY licentie.
 


Vitale partners in veiligheid
 
Van de kaarten van OOV ketenpartners zijn ook TIF bestanden op drukwerkresolutie (t/m A1) te verkrijgen. Stuur hiervoor een e-mail aan geo at imergis punt nl.


Op de portaalpagina vindt u de werkterreinen waarop Imergis actief is.


Imergis organisatiebloei